Ardeleanul.ro
24 C
Dumbrăviţa
23.8 C
Braşov
joi, 13 iunie 2024

Nicoleta Duția este numele meu, sunt una din candidatele USR (ALIANTA DREAPTA UNITA) la funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Dumbrăvița.

Must read

Hristos a înviat!
Nicoleta Duția este numele meu, sunt una din candidatele USR (ALIANTA DREAPTA UNITA) la funcția de consilier local în cadrul Consiliului Local Dumbrăvița.

Am 34 de ani și sunt căsătorită cu Alexandru Duția, țânțărean de-al locului.
Sunt specializată în contabilitate și drept, absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Transilvania din Brașov, iar din 2014 activez ca și jurist în domeniul privat.
Prin prisma profesiei, am intrat în contact direct cu diferite instituții ale Statului și cu Instanțele de Judecată în vederea rezolvării anumitor probleme, sens în care m-am lovit de multe situații care nu își găseau rezolvarea, majoritatea specialiștilor din jurul meu, spunându-mi că „Nu se poate”. Cu toate acestea, după multe ore de studiu, verificări, perseverență și implicare, am găsit soluții care au condus la ,,SE POATE”. Am ajuns la concluzia că avem instituții care în loc să ne ajute, mai mult ne încurcă.

Cumva acest „Nu se poate” este unul dintre motivele pentru care am făcut pasul spre politică. Ba se poate. Se poate și la noi. Doar trebuie să avem oamenii potriviți care să muncească pentru binele comunității.

De asemenea, în urmă cu 9 ani, împreună cu soțul meu am luat decizia de a ne crea un viitor în comuna noastră. Astfel că, zi de zi am făcut naveta Brașov-Dumbrăvița/Dumbrăvița-Brașov pentru a ne construi căsuța mult visată. Ne-am dorit și ne dorim tare mult să ne creștem copiii în această comună, printre cântecul păsărilor și aer curat, doar că realitatea bate filmul nostru.

La cum sunt drumurile la noi în comună, respirăm orice numai aer curat nu.
Poate că aș mai putea rezista așa încă câțiva ani, însă urmează să devin mămică și mă gândesc de pe acum la momentul în care voi ieși cu căruciorul pe drumurile din comună. Mă gândesc la trotuarele lipsă și mai ales la cantitatea de praf ce se ridică ori de cate ori trece o mașină și în plămânii cui ajunge praful.

Și ce nu face o mamă să se asigure că puiul ei e în siguranță?! Orice, nu-i așa?!
Îmi doresc ca copilul nostru să crească sănătos, într-un mediu sănătos, iar modul în care arată comuna noastră în prezent, îmi demonstrează că celor din primărie nu le prea pasă de sănătatea copiilor noștri. Astfel că, am decis că este timpul să duc în consiliul local și vocea mamelor. Si noi contăm. Nevoile noastre și ale copiilor noștri trebuie să fie mai presus de interesele personale ale unora.

Corectitudinea și verticalitatea sunt principii de la care nu mă pot abate. Aceste principii m-au ghidat în toți anii de viață și nu am făcut compromisuri.
Asta duc cu mine în consiliul local, corectitudine, verticalitate, dreptate și grijă față de viitorul copilașilor noștri.
Mulțumesc pentru timpul acordat citind aceste rânduri.

Doamne ajută!

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Dumbrăvițeanul | Dumbrăvița | Brașov

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura